U bent zich aan het orienteren op een zwembad. Een van de belangrijkste keuzes die u gaat maken, is welke kleur uw zwembad krijgt. Gaat u voor een wit, blauw, grijs of toch een antraciet zwembad? Welke kleur u uiteindelijk voor uw zwembad kiest, hangt af van verschillende factoren:

  • Uw persoonlijke smaak
  • De inrichting van uw tuin (kleuren, materialen)
  • De stijl van uw woning

De kleur van uw zwembad heeft direct effect op de kleur van uw water. Diverse tinten blauw creëert u met een wit, blauw of grijs zwembad. Een donkere oase creëert u met een antraciet zwembad.

Kleur van zwembad

 

Kleur van zwembad

Altijd een tropisch paradijs in uw tuin met een wit, blauw of grijs zwembad

Een helder zwembad creëert u met de kleuren Inspiring White, Soothing Blue, Relaxing Blue, Exciting Grey, Elegant Grey en Stunning Grey. Elk van deze kleuren zorgt weer voor een andere tint blauw van uw zwembadwater. U ziet meteen of uw water schoon is en het nodigt uit om op een zomerse dag een heerlijke duik of sprong te nemen. Welke kleur u uiteindelijk kiest, is een persoonlijke keuze.

Met een wit, blauw of grijs zwembad waant u zich elke dag in een tropisch paradijs. Het gevoel van de oceaan, de zee, het strand haalt u zo elke dag naar uw eigen tuin. Een plek waar u een heerlijke zomer beleeft met uw gezin, vrienden en familie.

Kleur Van Zwembad 2

Welke kleur kiest u voor uw zwembad?

Kleur Van Zwembad 3

Laat u inspireren door de zwembaden van Starline. Welke kleur kiest u?

Kleur van zwembad

Inspiring White

Kleur van zwembad

Exciting Grey

Kleur van zwembad

Elegant Grey

Kleur van zwembad

Stunning Grey

Kleur van zwembad

Relaxing Blue

Kleur van zwembad

Amazing Graphite

22

Soothing Blue

Ik wil de kleur van mijn zwembad veranderen

Heeft u al een zwembad, maar wilt u een andere kleur? Starline biedt Premium Pool Coating aan. Een bijkomend voordeel is dat u niet alleen de kleur verandert, maar ook de levensduur van het zwembad verlengt. Uw zwembad ziet er weer als nieuw uit.

We maken een onderscheid tussen standaardkleuren en premiumkleuren.