Valencia Line

De Valencia spa is verrassend compact door het ergonomisch ontwerp, maar daarom niet minder comfortabel.
Deze vierkante spa is net iets groter dan twee bij twee meter, met plaats voor 5 personen: 4 zitplaatsen en 1 ligplaats.
De spa Valencia heeft 23 hydrojets in 5 patronen voor 5 verschillende zeer efficiënte hydromassages voor de rug.
De uitgebreide lounger combineert deze rugmassage met een beenmassage.
De lounger en de drie hoekzittingen hebben ieder hun eigen massagepatroon voor de hoge rug, lage rug en de schouders.
Elke Starline spa is standaard uitgerust met een aantal duurzame, energiebesparende en ergonomische innovaties.

  • ERGONOMISCH ONTWERP
  • COMPACT FORMAAT
  • RUIME LIGPLAATS

Specificaties

PERSONEN
5

HYDROJETS
23, roestvrij staal

24 UURS CIRCULATIEPOMP
Ja

RGB LED-VERLICHTING
Ja

SPA DEKSEL
Ja

FSC GEKEURD CEDERHOUT
Ja

WIFI
Ja

UV KRASBESTENDIG ACRYLIC
Ja

BODEMAFVOER
Ja (zwaartekracht)

Indeling

Personen 5
Zitplaatsen 4
Ligplaatsen 1
Hoofdsteunen 4
Afkoelzitting Nee
Hydrojets 23, roestvrij staal
Massagepompen 1 (2 snelheden)
Directional Jets 13
Twirl Jets 1
Roto Jets 5
Rifled Jets 4
Twin roto Jets 4
Multi Massage Jets

Standaard uitrusting

Alle whirlpools zijn voorzien van roestvrijstalen hydrojets in diverse patronen en met een verschillende werking (WIRP).
De luchtregelaars geven een zachte massage door middel van lucht. Met de stromingsregelaars stelt u de kracht van de water- of luchtstraal precies af zoals u dat prettig vindt.
Starline Whirlpools zijn voorzien van wifi. Verbonden met een internetverbinding en met de beschikbare Whirlpool App wordt de whirlpool op afstand bediend, overal ter wereld via uw smartphone.
De 24-uur circulatiepomp zorgt ervoor dat het water continu wordt gecirculeerd. De massagepomp(en) staan in verbinding met de hydrojets.
Om te kunnen blijven genieten van kristalhelder en schoon water is elke whirlpool voorzien van een intern filtersysteem voor de filtratie van het water. Het systeem werkt met 1 of 2 filterpatronen
Om het water gezond te houden en bacterievorming tegen te houden zijn de spa’s uitgerust met een ozonator die met een speciale ozoninjectie (Corona discharge) werkt.
Moet het water vervangen worden? Dan kan dat eenvoudig via de waterafvoer in de bodem van de spa.
De whirlpoolkuip is gemaakt van UV-bestendig en kleurvast acryl. Het materiaal is bestand tegen krassen en stoten en is gemakkelijk schoon te houden.
De Starline cover is leverbaar in de kleuren grijs en bruin.
Verander de kleur en de sfeer van uw whirlpool met de RGB LED-verlichting. De whirlpool is voorzien van een ledlamp met 6 kleuren.
Elke Starline whirlpool is voorzien van een prachtige Cederhouten omkasting (de afwerking). Onze Canadese leverancier levert FSC gekeurd Cederhout. Zo bent u verzekerd van een duurzaam product uit een verantwoorde bron.
Het water in de whirlpool kan extra duurzaam worden verwarmd door de watertoevoer aan te sluiten op uw centrale verwarming. Hierdoor wordt het water sneller en efficiënter verwarmd. Dit levert een flinke energiebesparing op en is milieuvriendelijker. Elk whirlpool bad is voorzien van diverse elektrische aansluitmogelijkheden. Daarnaast zijn de Starline whirlpools allemaal standaard voorzien van een elektrische warmtewisselaar van 3kW.
Alle whirlpools zijn zeer energiezuinig en standaard voorzien van een viervoudige isolatie voor een optimaal behoud van de warmte van het water.
De whirlpools zijn aan de onderzijde beschermd tegen vuil en vocht door middel van een ABS beschermingsplaat.